vigtigt info om næste juniormøder (August/September

Kære alle,
 

et nyt spejderåret er startet i går, og der er mange informationer der skal noteres... så læs vænligst hele denne lange besked :-)

 
Onsdag d 30/9
Juniormødet vil starte og slutte i Søndermarken (så kan vi spare en halv time gåtur og vi kan få en halv time mere spejder ;-).

Mødested er ved den Røde Pagoda (aka Den Kinesiske Pavillon) i Søndermarken (her er linket til kortet).  Tidspunkter er de samme - fra kl. 18:15 til kl. 20:15
 
Forældremødet bliver også i Søndermarken!... Vi møder ved pagodaen kl. 19:30  - kom med masse af spørgsmål og nysgerrighed om de næste spejderåret :-)
 
Onsdagsmøder i september (6/9, 13/9, og 20/9)
Som vi skrev tidligere, vi har nogle udfordringer på lederfronten. Camilla har meldt sig ind til at hjælpe Grå Bror med opgaven, men det er ikke nok, specielt i september, når Grå Bror tager sydpå på ferie. Vi har fået hjælp af flere andre spejderledere til møder i September, men vi har stadig brug for et par ekstra hænder.
Derfor vi vil gerne starte en "forældrehjælper" ordning. Vores mål er, at der skal være mindst et forælder-hjælper til hver møde.
Så, hvis I har lyst til at hjælpe, klik på den følgende link og skriv, hvilken møder i kan komme https://doodle.com/poll/kimciysdqvtdkgym.

Man skal ikke have spejder erfaring, bare masse af vilje til at hjælpe! :-)
 
Fredag d. 22/9 - Søndag d. 24/9 - Juniortræf
Weekenden fra d. 22 til d. 24 skal 3VV juniorerne på turen sammen med alle de andre juniorer fra Absalon division. Der vil være mere end 100-120 spejder på turen! Invitationen til turen kommer om lidt med en separat mail, men sæt allerede nu et kryds på kalender!
 
Onsdag d. 29/9
Mødet er aflyst (vi tager en pause efter weekendturen)
 
Har I spørgsmål, skriv gerne til os til jl@3vv.dk
 
spejderhilsen
 

Grå Bror, Camilla (+ alle de andre junior hjælper)