BLIV SPEJDER I 3.V.V.

Vi er så heldige, at der er rigtig mange børn, der gerne vil være spejdere, og vi har lange ventelister til de fleste årgange. Hvis du vil skrive dit barn op på ventelisten, kan du udfylde denne formular.

Vær opmærksom på, at vi har rigtig mange børn på venteliste til mikro- og minigrenen, så det kan nemt tage 2-3 år at få plads.

Vi vil gerne kunne tilbyde flere børn mulighed for at tage del i spejderlivet hos os. Derfor tilbyder vi pladser til børn, hvis forældre kan give en hånd med som ugentlig leder.

Måske har du spejdererfaring? Måske har du mod på udeliv og bål? Eller måske er du bare fuld af leg og gode ideer? Med flere hænder kan vi tage flere børn ind, så kontakt os på blivspejder@3vv.dk, hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan du kan bidrage.
 
Aldersgrupper
Mikrospejdere 6-8 år. Møde tirsdag 17:30-18:45.

Minispejdere 8-10 år. Møde mandag 18:00-19:30.
 
Juniorspejdere 10-12 år. Møde onsdag 18:15-20:15.
 
Storspejdere 12-16 år. Møde torsdag 18:45-20:30.
 
Seniorspejdere 16-23 år. Møde hver anden tirsdag 20:00-?
 
For alle aldersgrupper gælder at den første måned er en prøvemåned, så du kan finde ud af om spejder er noget for dig. Hvis du derefter har lyst til at fortsætte, får du en indmeldelsesblanket af lederen, hvorefter prisen er 110 kr pr. måned, som betales en gang hvert kvartal. Ture og lejre betales fra gang til gang.

Har du spørgsmål om ventelisten og mulighederne at starte i vores gruppe kan du sende en mail til blivspejder@3vv.dk

Du kan også hente vores indmeldelsesblanket her.